Själv har jag väldigt lätt för att råka skada mina mobiltelefoner. Vet inte vad jag gör med det egentligen, men på något sätt så lyckas jag alltid tappa dem i marken och spräcka skärmen. Har blivit stammis på ITelecom här i Helsingborg. Vet inte hur många mobilreparationer de har behövt utföra åt mig nu, måste vara närmare tio stycken.

Okej, jag kan nog inte direkt påstå att jag är särskilt försiktig med mobilerna, men jag känner inte att jag är överdrivet slarvig med dem heller. Det är när jag ska dra upp dem ur fickan eller helt enkelt håller i dem och går och snubblar, som jag gör ganska ofta, så flyger den lätt i marken. Har försökt att ha alla olika sorters mobilskal men ingenting verkar fungera. Det fungerar hyfsat, mobilen brukar inte gå sönder helt men den blir svårare att använda så jag brukar alltid lämna in den för mobilreparationer så snart som möjligt som den gått sönder. Ingen idé att vänta.

Jag har i alla fall kommit fram till att ITelecom är en väldigt bra butik att lämna in mobilen till om man vill få hjälp med reparationer av sin mobila enhet. Har aldrig lämnat in något annat än en mobil, ingen surfplatta eller dator, men de ska tydligen ta emot och utföra reparationer på sådana också. Så antar att de är ganska breda i sina tjänster ändå. Och den största fördelen för mig är att det inte är särskilt dyrt och att de dessutom utför mobilreparationer så pass fort att jag inte ens brukar behöva låna en lånetelefon.