Att agera plåtslagare trots höjdskräck

Många andra mindre snickeri och byggprojekt kan ja ändå tänka mig att göra på egen hand. Men direkt när det kommer till takarbeten och att vara uppe på hög höjder så tar det direkt stopp. Det är inget som passar mig. Jag är höjdrädd, har alltid varit och kommer antagligen alltid att vara. Att då klättra upp på ett tak och agera plåtslagare är därför otänkbart.

När vi behövde reparera taket hemma var det därför inte ens någon diskussion kring hur vi skulle göra. Jag ringde till Ri Bleck & Plåt AB direkt och tog hjälp av deras plåtslagare. Ri Bleck & Plåt AB är en ett företag som jag redan sedan tidigare hört mycket gott om då det är ett väldigt bra takföretag i Lund som många rekommenderar trots att det inte är ett av de största.

Tycker det är imponerade med plåtslagare som kan ta sig upp på taket och sen gå omkring där och kasta takpannor och sätta dig nya utan några som helst problem. Som om de inte ens var uppe på en höjd, som om det inte är ett tak utan bara vanliga marken som de går på. Önskar att jag också kunde vara så opåverkad av höjder, men jag antar att det kunde vara värre. Jag menar alla är vi rädda för något och att vara rädd för höjder är ändå ganska normalt och något som går att undvika. Vore värre om jag vore rädd för hundar eller för personer med rött hår eller något annat konstigt.