Elinstallationer jag inte får göra själv

Jag är den som alltid föredrar att göra alla hantverksarbeten på egen hand. Jag tycker väldigt illa om att anlita andra för att sköta mina arbeten. Speciellt om det gäller sådant som jag faktiskt rent praktiskt kan utföra på egen hand. Det gäller framförallt snickeri och målning, även tapetsering och sådana saker, men när det kommer till elinstallationer blir det betydligt svårare.

Det är varken lätt eller ens tillåtet att göra elinstallationer om man inte är behörig elektriker. Så jag fick helt enkelt svälja min stolthet och inse att jag inte kan göra allting på egen hand och så blev det så att jag tog hjälp av de på Gunthers Elektriska HB. De skickade först ut sina elektriker och så pratade vi om hur jag ville ha lamporna och att jag inte ville ha några synliga sladdar. Så de skulle dra dem på ett diskret sätt och sen försöka att täcka över dem för att göra dem så lite osynliga som möjligt.

Är väldigt nöjd med den hjälp jag fick från Gunthers Elektriska HB och kan verkligen rekommendera dem vidare. Elinstallationer och elservice är de få sakerna som jag inte kan hjälpa att jag behöver ta hjälp med eftersom jag inte får utföra den på egen hand. Förutom att ha hantverkare hemma så tycker jag även att det är jobbigt att behöva anpassa mig efter det. Så det är inte bara att ta hjälp utan även det att jag måste vara hemma och släppa in dem och kontrollera det. Det är klart att jag egentligen skulle kunna lämna ifrån mig hemnycklarna till de på Gunthers Elektriska HB så att de kan komma och gå och sköta elinstallationerna även när jag inte är hemma men det känns lite olustigt, så det undviker jag helst.