Jag har minskat 5 kg i vikt på en månad

Hej och hallå alla underbara människor och välkomna in till min lilla hörna av internet och till bloggen. Jag hoppas att ni haft en riktigt fin dag så här långt och att ni har träffat många människor idag som har gjort er glada? Jag tänkte att det vore bra att jag skrev till er för att berätta lite om ett ställe som ni kan besöka om ni är i behov av kostrådgivning i Linköping. Jag har själv varit där några gånger och företaget som jag talar om heter BD Kost & Rådgivning.  

 

För egen del är det min övervikt jag behövt hjälp med. Tidigare har jag försökt med genvägar gör att förlora i vikt. Olika dieter som går ut på att svälta sig vissa dagar har jag tröttnat på. Visserligen fungerar det ju kortsiktigt men hur bra mår man av att det egentligen? Nu har jag fått rådgivning i hur jag ska tänka varje dag. Varje dag äter jag och blir mätt men jag äter bättre och får de redskap jag behöver om hur jag ska tänka när jag handlar och lagar mat, men framförallt få jag stöttning av personalen som tror på mig och stärker min självkänsla. Jag tycker att denna kostrådgivning i Linköping är betydligt bättre än alla de dieter jag provat och jag tycker att ni som liksom jag kämpar med er vikt ska ta itu med era problem genom att boka en tid för kostrådgivning i Linköping. Kostrådgivning är förstås bra även för er som vill bygga muskler eller bara tillämpa en sundare livsstil. Personalen på BD Kost & Rådgivning har en stor expertis när det gäller det här med kostrådgivning. Jag är så glad över att de lyckats hjälpa mig så här bra!