Stressad trots städhjälp

Jag känner mig så stressad och förstår inte varför. Känns inte som att jag hinner med att göra någonting alls om kvällarna. Jag kommer hem från jobbet, äter middag och sen är det helt plötsligt dags att lägga sig. Kanske är det för att jag är så trött att jag vill lägga mig hyfsat tidigt eller för att jag känner att det finns så många program på tv:n som jag måste kolla på och därför inte hinner med att göra något annat. Det trots att jag för några månader sedan tog tag i saken att anlita en städfirma för städhjälp.

Trots städhjälpen sitter jag och blir stressad. Är det inte konstigt att jag ska känna mig mer stressad när jag är hemma om kvällarna än vad jag gör när jag är på jobbet. De på Ecomer Cleaning & Consulting fixar i alla fall städandet åt mig nu men alla andra saker som ska göra. Bara det med att stå och laga mat tar tid, tid som jag inte har. Förstår inte hur personer med barn och husdjur hinner med när jag knappt hinner med mig själv.

Tänker att när jag skaffar barn så hoppas jag att jag är i en lugnare situation i livet. För jag vet att när barnen väl kommer så kommer jag aldrig mer att få en lugn stund i hela livet. Därför är det nu jag har chansen för det, att ta det lugnt och göra det jag vill. Det var en av de främsta anledningarna till att jag vale att anlita en städfirma från första början, men nu verkar det ändå inte funka. Det är klart att om jag inte hade städfirmans hjälp så skulle jag ha ännu mer att göra, men jag har fortfarande nu lite för mycket att göra. Eller så är det jag som är för lätt stressad, jag vet inte. Kanske borde prata med de på Ecomer Cleaning & Consulting och se vad de gör för att undvika att bli stressade. För de verkar alltid så lugna när de är här, trots att jag vet att de har hur mycket som helst att göra egentligen.