Sist vi tog hjälp av målare

Det senaste har jag börjat störa mig på sovrummet. Först visste jag inte vad det var men sen insåg jag att den var den blå färgen. Vi har en väldigt ljusblå nyans som väggfärg. Den är otroligt fin och när vi valde ut den tyckte vi väldigt mycket om den. Men jag tror att det hade varit smartare att ha gjort väggarna vita redan från första början. Det är det jag vill anlita målare för ny, för att måla om väggarna igen och den här gången i vitt.

Sist när vi tog hjälp av målare så var det från Rista Måleri i Stallarholmen AB och jag tänka att det nog är de jag ska anlita igen. För de gjorde ett bra jobb och färgen sitter fortfarande bra på väggarna. Problemet är inte det utan det är helt och hållet vårt eget fel. Det är vi som valde fel nyans.

Tror att det kan ha lite att göra med att det är en alldeles för kall färg. Och jag tycker egentligen bättre om lite varmare och mjukare färger. För det här med att ha ett svalt sovrum är ingenting som passar mig, nej då föredrar jag att ha det vitt och stilrent istället.

Både jag och min man är överens om att vi ska be Rista Måleri i Stallarholmen ABs målare att måla väggarna vita den här gången. Så blir det neutralt och vill vi byta färg sedan så kan vi ändra inredningsdetaljerna med filtar, kuddar och överkast istället. Det är både billigare och går betydligt snabbare.